ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті СЕРІЯ ІГРАШОК KIDZROBOTIX ВІД 4М: ЗНАЙОМИМО ДИТИНУ З РОБОТОТЕХНІКОЮ
До списку статей

СЕРІЯ ІГРАШОК KIDZROBOTIX ВІД 4М: ЗНАЙОМИМО ДИТИНУ З РОБОТОТЕХНІКОЮ

Робот своїми руками від 4M

Не так давно роботи були лише героями фантастичних фільмів. Про них читали, ними захоплювались, але все це було з розряду футуристичних оповідань. Інша річ у сучасному світі! Наші діти сприймають роботів як невід’ємну частину життя, уже в 1-2 класі збирають іграшкові моделі та вирішують свої перші завдання з робототехніки.

Гонконгська компанія 4М випустила приголомшливу серію робототехнічних іграшок KidzRobotix. Її особливість у тому, що в жодній упаковці немає готового робота. У наборі лише всі необхідні деталі для його збирання та детальна інструкція. Усі іграшки продумані таким чином, щоб дитина спочатку розібралася в основних принципах робототехніки, а потім, зі знанням справи, склала свого робота.

У колекції KidzRobotix представлені робототехнічні іграшки різних тематичних напрямків – від потішних казкових звірят до представників серйозних професій. Розглянемо їх більш детально.

СУПЕРГЕРОЇ ІЗ НАДЗДІБНОСТЯМИ

Яка дитина не мріє “завести” у себе в кімнаті справжнього, власноруч зібраного робота? Тим більше, якщо він не просто видає якісь звуки, а кумедно пересувається та виробляє неймовірні фантастичні трюки.
Робот-дракон. Представляє комплект деталей, з яких можна створити майже “живого” дракона на колесахкуме. Іграшка “вміє” голосно клацати зубами та швидко рухатися по поверхні. Призначена для робототехніків від 3 років.
Робот-павук. З цим набором можна зібрати не простого, а дуже страшного робота-павука, схожого на героя мультфільмів. Він володіє суперсилою: безстрашно розгойдується на мотузці, як на павутині, і спритно повзає по ній вгору-вниз.
Холодильниколаз. Дитина може створити дуже смішного робота, який “вміє” легко пересуватися по холодильнику – як вгору, так і вниз. Іграшка працює на магнітному механізмі.

Важко повірити, але маленького іграшкового робота можна “навчити” малювати, прибирати чи навіть знаходити металеві скарби. Наведемо кілька прикладів.
Робот-художник. Це набір деталей, з яких можна зібрати цікавого рухливого робота з мотором усередині. За допомогою тримачів до нього можна прикріпити кілька фломастерів та спостерігати, як він вібрує, обертається та енергійно креслить візерунки на аркуші паперу.
Робот-прибиральник. У наборі є все необхідне, щоб створити робота, який “вміє” прибирати та спритно обходити будь-які перешкоди. Йому надає руху мотор з 2 осями та 3 шестернями, які, у свою чергу, “змушують” рухатися колеса та шини, а також обертають щітку для прибирання.
Канатоходець. Додавши до набору жерстяну банку, можна створити вельми правдоподібну кабінку фунікулера для канатної дороги. Мотор обертається в різні боки, а реверсивний перемикач регулює його роботу. В результаті, кабінка може розвертатися та рухатися в різних напрямках.

ІГРАШКИ KIDZROBOTIX ВІД 4M ВІДПОВІДАЮТЬ УСІМ ЗАПИТАМ СУЧАСНИХ ДІТЕЙ І БАТЬКІВ

  1. 1. У тренді. Іграшкові роботи близькі та зрозумілі сучасним дітям. Це чудова альтернатива застарілим солдатикам, м’яким іграшкам та навіть лялькам.
  2. 2. Розвиток для всієї родини. Зібравши разом з дитиною симпатичного робота, батьки вчаться краще розуміти свого генія та заразом освоюють основи робототехніки.
  3. 3. Великий вибір. Серія KidzRobotix дуже багатогранна та дозволяє підібрати відмінну іграшку для дитини будь-якого віку та статі, з найрізноманітнішими інтересами.
  4. 4. Ціна. Якість робототехнічних іграшок 4М перевищує їхню вартість, що підтверджують позитивні відгуки покупців та нагороди виробника на виставках.

AFK-DISTRIBUTION – офіційний імпортер іграшок 4М. Запрошуємо вас поповнити асортимент свого магазину унікальними наборами серії KidzRobotix від 4М. Щоб отримати закупівельні ціни, треба пройти просту реєстрацію на сайті.
Якщо ви не є підприємцем та бажаєте купити набори робототехніки 4М в роздріб, оформити замовлення можна на сайтах наших партнерів. В картці кожного товару при натисканні кнопки “купити в роздріб” відкривається список магазинів, які пропонують потрібну модель.

Задати питання