ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті СЕРІЯ ІГРАШОК KIDZMAKER 4М: ВЧИМОСЯ ТВОРИТИ ВЛАСНОРУЧ
До списку статей

СЕРІЯ ІГРАШОК KIDZMAKER 4М: ВЧИМОСЯ ТВОРИТИ ВЛАСНОРУЧ

Набори для рукоділля та творчості

Діти тягнуться до творчості буквально з перших років життя. Це природне прагнення дитини важливо заохочувати. Як відомо, на кінчиках пальців зосереджено безліч нервових закінчень, котрі стимулюють роботу головного мозку. Творча ручна робота добре розвиває дрібну моторику, допомагає дитині стати більш посидючою, старанною, акуратною.

У цій статті ми поговоримо про серію наборів для творчості KidzMaker 4М. Вони цікаві тим, що пропонують не готові іграшки, а інструментарій для створення виробів власноруч. Це розкриває перед дитиною широкі можливості для самовираження та творчої реалізації. Створюючи щось самостійно, малюк автоматично вчиться бути більш сконцентрованим, терплячим, уважним, завжди бачити кінцевий результат та доводити почате до кінця.
Творчі набори KidzMaker 4М представлені в широкому асортименті, тому ви легко підберете для своєї дитини заняття до душі. Отже, прогуляємось тематиками...

ВЧИМОСЯ ВИШИВАТИ

Вишивання одне із найдавніших прикладних мистецтв. Воно вимагає від виконавця повної самовіддачі, зосередженості на процесі, старанності. Чи не цих якостей так не вистачає сучасним дітям? Серед творчих наборів серії KidzMaker завжди знайдеться такий, з яким можна швидко та з задоволенням навчитися ремеслу вишивання.
Класичний набір для вишивання. Дозволяє опанувати 10 різних видів вишивки. В наборі є все, що треба для навчання: шаблони, полотна, п’яльця, пластикові голки, різнокольорові нитки.
Вишивання хрестиком. Чудовий базовий комплект для дітей та дорослих, котрі прагнуть навчитися вишивати хрестиком. У ньому є все, що необхідно для комфортної творчої практики: полотно, голка, кольорові нитки, прості схеми-шаблони.

ВЧИМОСЯ В’ЯЗАТИ

Не секрет, що дитина, яка всерйоз захоплюється в’язанням, стає більш спокійною, врівноваженою, сконцентрованою. Відомий американський кардіолог Герберт Бенсон стверджує, що регулярні заняття в’язанням знімають мозкове напруження не менш ефективно, ніж медитація та йога.
В асортименті KidzMaker 4М представлено безліч творчих наборів для вивчення різних способів в’язання. Познайомимось з деякими з них.
Просте в’язання. Цей набір дозволяє освоїти найпростіші техніки в’язання спицями. В інструкції пропонується зв’язати 3 мініатюрні речі на вибір: подушечку, чехол або декоративну сумочку. В комплекті йдуть спиці, голка та кілька мотків кольорової пряжі.
Французьке в’язання. З такою іграшкою дитина не просто освоїть французьку техніку в’язання (на котушці з 24 гвіздками), але й дізнається, як власноруч зшити симпатичну іграшку – лисичку. В комплекті інструкція з ілюстраціями, гачок, пластикові голки, пряжа, войлочні шаблони, набивка, клей.
Набір для в’язання гачком. Призначений для комфортного освоєння навиків в’язання крючком. Містить детальну інструкцію, а також весь необхідний інструмент – голку, гачки, кольорові нитки.

ДИТЯЧІ ВИРОБИ – НАЙКРАЩІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ БЛИЗЬКИХ

Важко уявити собі більш цінний подарунок, ніж той, який зроблений власноруч, та ще й дитиною… Набори для творчості серії KidzMaker 4М дозволяють створювати маленькі шедеври вже на початковому етапі навчання. Картини з бісеру та натягнутих ниток, зібрані та розфарбовані вручну аксесуари, прикрашені гербарієм листівочки та альбоми – такі подарунки завжди дуже зворушливі і нікого не залишають байдужим. Розглянемо кілька прикладів.
Нитяна графіка. Це одна із технік сучасного мистецтва, коли за допомогою натягнутих ниток на картоні створюється зображення. В набір входять картонні заготовки для двох картин, спеціальні нитки різних кольорів, яскраві скріпки для фіксації.
Бісерна шкатулка. Являє собою комплект, що складається із заготовки для шкатулки, кольорового бісеру та клею. Спираючись на інструкцію, можна віртуозно прикрасити шкатулку та зібрати мозаїку у вигляді метелика, яка у вітряний сонячний день буде загадково блимати та видавати приємний дзвінкий звук.
Набір “Зроби свій обруч”. В комплект входять основи для обручів, а також різнокольорові стрічки та інші аксесуари. Вони дозволяють створювати обручі з унікальним авторським дизайном, які можна з гордістю дарувати своїм друзям.
Набір для роботи з гербарієм. В ньому ви знайдете заготовки для листівок, закладок, коробочок, а також справжній прес для виготовлення гербарію із зібраного листя та квітів. З таким набором можна навчитися правильно працювати з сухими рослинами та створювати з їхньою допомогою справжні шедеври.

НАБОРИ KIDZMAKER 4М: ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

  1. 1. Затребуваність на ринку. Творчі іграшки серії KidzMaker активно купують як для приватного використання, так і для закладів освіти.
  2. 2. Широка цільова аудиторія. Набори для творчості підходять не лише дітям, а й дорослим, котрі з нуля опановують той чи інший вид рукоділля.
  3. 3. Відомий виробник. Гонконгська компанія 4М випускає свою продукцію з 1993 року. Вона має бездоганну репутацію серед покупців та є переможцем світових конкурсів If Design Awards, Consumer Product Design Award 2015, Best New Toy в S.T.E.A.M.
  4. 4. Лояльні ціни. Незважаючи на те, що творчі набори серії KidzMaker виготовляються з якісних екологічних матеріалів, вони реалізуються за досить конкурентною ціною.

ЧОМУ ЗРУЧНО ЗАМОВИТИ НАБОРИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ В НАШОМУ МАГАЗИНІ?

  • Багаторівневі фільтри на сайті допомагають швидко знайти потрібні артикули.
  • Швидке відвантаження і оперативна доставка, зокрема дропшиппінг.
  • Для наших партнерів діють персональні закупівельні ціни, які будуть доступні після реєстрації на сайті.
Задати питання