ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті СЕРІЯ ІГРАШОК GREEN SCIENCE ВІД 4М: ВИХОВАННЯ В ГАРМОНІЇ З ПРИРОДОЮ
До списку статей

СЕРІЯ ІГРАШОК GREEN SCIENCE ВІД 4М: ВИХОВАННЯ В ГАРМОНІЇ З ПРИРОДОЮ

Зелена наука. Екологічне виховання дітей.

Сучасні діти виховуються в епоху великих швидкостей та високих технологій. На наших очах планету обвивають комп’ютерні мережі та заполоняють гаджети. В деяких містах світу по вулицям уже вільно їздять електромобілі без водіїв та ходять “живі” роботи.
Але чим ближче ми до технічного прогресу, тим далі від природи, від її інтересів. Наша планета блискавично забруднюється, їй загрожують глобальне потепління та ресурсне виснаження. Чи можна якось зупинити цей процес? Так, але для цього нам треба виховати нове покоління дітей – більш свідоме, екологічно грамотне, соціально відповідальне. І в цьому нам допоможуть інноваційні науково-пізнавальні іграшки серії Green Science від 4M.

В 2007 році гонконгська компанія 4М запустила революційну серію іграшок “Зелена наука” (GREEN SCIENCE). Вона принесла їй ряд престижних нагород, головна з яких – If Design Award, аналог Оскару в сфері дизайну. Премія була присуджена за свіжий, соціально орієнтований підхід до виробництва іграшок, котрі не лише пробуджують у дітей інтерес до науки та природи, але й вчать їх дбайливо ставитись до всього живого.

ДОСЛІДЖЕННЯ ЯВИЩ ПРИРОДИ

В основі всіх іграшок 4М серії Green Science лежить прагнення пробудити в дитині повагу до природи, бажання її глибоко вивчати та оберігати. З цією метою в даній серії була створена ціла колекція науково-пізнавальних іграшок, присвячених природним явищам. Розглянемо кілька прикладів.
Модель сонячної системи – механічна іграшка, котра стане незамінним посібником при вивченні астрономії. Вона дозволяє спостерігати, як планети обертаються навколо сонця, як вони співвідносяться між собою за розміром та розташуванням. Живиться від сонячної панелі або від резервної батареї.
Метеорологія. Це набір для докладного дослідження погодних явищ. За його допомогою дитина може провести безліч цілком наукових експериментів: створити хмару чи модель кругообігу води в природі, зрозуміти, як статична електрика “підпалює” блискавки та як із повітряних потоків утворюється вітер.

ВИВЧЕННЯ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ

Що змушує об’єкти рухатися? Чим живляться різні прибори та механізми? Відповіді на ці питання можна отримати прикладним шляхом через розумні іграшки 4М серії Green Science.
Картопляний годинник. Цей науково-пізнавальний набір продемонструє, як хімічна енергія картоплі (чи інших овочів та фруктів) перетворюється в електричну, як вона генерується від електродів (цинк, мідь) та передається на дисплей годинника.
Динамо-ліхтар. Являє собою комплект для збирання генератора електроенергії, котрий здатний “запалити” лампочку та може використовуватись як аварійний світильник. Пристрій дозволяє наглядно показати, яка механічна енергія перетворюється в електричну.
Вітрогенератор. Зібравши цю іграшку та помістивши її на відкритому просторі, можна побачити, як працюють поновлювані джерела енергії, як сила вітру вловлюється генератором та перетворюється в електрику.

ЗБИРАННЯ РОБОТІВ ТА ТЕХНІКИ

Що може бути цікавіше, ніж зібрати власноруч якесь чудо техніки? Компанія 4М подбала про юних конструкторів та створила для них приголомшливі науково-ігрові набори. За їхньою допомогою дитина зможе спорудити практично все, що забажає – від маленького невагомого робота до величезного важкого аероплану. Наведемо конкретні приклади. Робот-жук із бляшанки. Це цілий ігровий набір зі спеціальними проводами, гвинатами та справжньою батареєю. Щоб зібрати смішного робота, що дзижчить, активно вібрує та ковзає по поверхні, знадобиться лише бляшанка.
Літак на сонячній батареї. Ця іграшка отримала немало нагород на спеціальних виставках. Її надають руху або сонячні промені, або лампа розжарювання потужністю 60 Вт. При потраплянні світла на батарею утворюється електричний струм, котрий “змушує” літак планувати по поверхні.
Магнітоплан – поїзд на магнітній підвісці, який не просто їде, а ніби ширяє над рейками. Це відбувається за рахунок енергії магнітного поля, коли два однойменно заряджені полюси відштовхуються один від одного та утримують поїзд в повітрі.

ПЕРЕВАГИ ТОВАРІВ 4М GREEN SCIENCE

  • Співвідношення ціна/якість. Практично всі науково-пізнавальні набори серії “Зелена наука” стають хітами продажів. Вони відрізняються продуманим дизайном, високою якістю виконання та, звичайно ж, лояльною ціною.
  • Екологічна упаковка. Компанія 4М має потужну команду розробників та власну лабораторію. Всі іграшки Green Science поміщаються в екологічно чисту упаковку без ПВХ, яка швидко розкладається та на забруднює навколишнє середовище.
  • Безпрограшна позиція в асортименті вашого магазину. Завдяки величезному вибору науково-пізнавальних наборів 4М серії “Зелена наука” легко підібрати вдалу іграшку для дитини будь-якої статі, віку та темпераменту.

ЗРУЧНІСТЬ ЗАМОВЛЕННЯ НА САЙТІ AFK-DISTRIBUTION

На сайті нашого оптового магазину можна оперативно замовити іграшки 4М серії Green Science. До ваших послуг:
1. Зручні фільтри. Ви можете відфільтрувати товари за різними категоріями – вид та тематика іграшок, вік та стать дитини, методики навчання і, звичайно ж, ціна.
2. Товар може бути доставлений, як напряму покупцеві, так і на адресу вашого складу чи магазину .
3. Оперативне відвантаження. Компанія AFK-DISTRIBUTION гарантує індивідуальний підхід до кожного партнера та відвантаження товару в день замовлення.

Задати питання