ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті РОБОТОТЕХНІКА GIGO (ПЛАТФОРМА ARDUINO)
До списку статей

РОБОТОТЕХНІКА GIGO (ПЛАТФОРМА ARDUINO)

Робототехніка Arduino

Робототехніка – один із найбільш затребуваних освітніх напрямів нашого часу. На хвилі популярності цієї науки відкривається безліч курсів, гуртків та шкіл, котрі пропонують заняття для дітей різного віку.

Заняття з робототехніки проводяться на різних платформах. Нижче ми детально розберемо основні критерії нашого вибору. Зібрана інформація буде цікава як батькам, які ще не прийняли рішення, на якій платформі вибрати курс, так і підприємцям, що відкривають школу робототехніки.

Особливості та переваги платформи ARDUINO

  1. 1. Сумісність – розробка Arduino повністю відкрита, з більшою кількістю відгалужень. Легко поєднується з іншими платформами, дозволяє використовувати різноманітні модулі.
  2. 2. Стандартні комплектуючі для комплектів Gigo можна окремо докуповувати у різних виробників та поєднувати їх з оригінальними.
  3. 3. Свобода програмування – Arduino дозволяє програмувати довільні програмно-апаратні комплекси.
  4. 4. Широкі можливості програмування – можна застосовувати С-подібну мову С++ чи програмувати через середовище Arduino IDE.
  5. 5. Кількість датчиків – на платформі Arduino їх можуть створювати та виготовляти самостійно не лише розробники, але й учні. Сьогодні на ринку України можна знайти більше 37 датчиків, чим не можуть похвалитися інші платформи.
  6. 6. Вартість – ціна на робототехнічні набори Gigo буде на 40-60 % нижчою, ніж на аналогічні набори інших виробників.

НАБОРИ ДЛЯ КУРСІВ Gigo – РОБОТОТЕХНІКА НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Тайванська компанія Gigo – відомий виробник інноваційних навчальних іграшок, у тому числі робототехніки. Розробки Gigo не просто йдуть в ногу з часом, а часто значно його випереджають.

Розглянемо робототехнічні набори Gigo. Їхня мета – в ігровій формі познайомити дітей з основами конструювання та програмування, закласти гарну базу для майбутньої сучасної освіти.

Набор Gigo Основи робототехніки. Розрахований на курс із 20 занять, на яких учні дізнаються, що таке датчики, для чого вони потрібні і як з ними працювати. Діти будуть вчитися будувати та програмувати (мова Google Blockly) моделі, використовуючи різні види датчиків та контролер Gigo CB1.

Навчальний набір Розумний контролер. Розроблений для курсу із 20 занять, на яких діти будуть вчитися створювати власні моделі роботів, призначені для виконання різноманітних завдань. Вони навчаться їх контролювати на відстані за допомогою пульта дистанційного керування, освоять 2 важливі технології – Bluetooth та ІК-випромінювання.

Робототехніка на базі S4A Scratch Arduino. Ґрунтовний курс із 40 занять, який покликаних розвинути в учнів навички конструювання та програмування на платформі Arduino. Діти познайомляться з різними видами сенсорів на тачпаді, дізнаються, як і де використовуються сенсорні технології, а також освоять мову програмування Scratch.

На рахунку Gigo перемоги на таких престижних конкурсах, як Parents Choice, IF Design, Toys Go Green, Nuremberg Toy Awards, Astra Best Toys.

Компанія AFK-DISTRIBUTION є офіційним дистриб’ютором робототехніки Gigo, виготовленої у відповідності з найвищими стандартами якості та принципами методики STEM. Представлені робототехнічні набори відповідають запитам часу та найсуворішим вимогам сучасної освіти.

Задати питання