ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті Продукція Viga Toys отримала премію UK RIGHT START AWARDS у категорії "Дитячі іграшки" та "Будівництво".
До списку статей

Продукція Viga Toys отримала премію UK RIGHT START AWARDS у категорії "Дитячі іграшки" та "Будівництво".

Продукція Viga Toys

RIGHT START AWARDS — це нагорода, яка спонсорується британським журналом Right Start, який є популярним журналом для батьків дітей віком від 6 місяців до 7 років. Щорічні нагороди Right Start Awards є ознакою досконалості. Сотні іграшок, книг, програмного забезпечення та дитячих товарів проходять ретельний процес тестування, для того щоб впевнитися, що вони пропонують дітям найвищу якість і ігрову цінність.

Розвивальний столик-бізіборд Viga Toys PolarB (44083) отримав нагороду в категорії «Дитячі іграшки». Цей стіл для занять буде центром уваги завдяки яскравому кольору, привабливому дизайну та милим персонажам тварин! Включає дротяні намистини, доріжковий лабіринт, механізми, що обертаються, сортувальник форм, гру у складення, а також металевий ксилофон і гонг, діти можуть дізнатися про музичні звуки та різні музичні інструменти.

Продукція Viga Toys отримала премію UK RIGHT START AWARDS у категорії 'Дитячі іграшки' та 'Будівництво'.

Дерев’яні кубики-пірамідка Viga Toys Сортуємо і складаємо (44572) та Дерев’яна гра-баланс Viga Toys Веселка (44590) отримали нагороду Right Start Awards в категорії «Будівництво».

Блоки для складання допомагають дітям вивчати числа, форми, кольори, розміри та тварин під час гри. Акрилові панелі з різними кольорами зверху роблять цю іграшку більш привабливою. Ця навчальна іграшка, яка може допомогти навчитися рахувати від одного до шести та покращити розпізнавання кольорів і форм. Сприяє умінню дітей складати, будувати, балансувати, розвиває моторику.

Продукція Viga Toys отримала премію UK RIGHT START AWARDS у категорії 'Дитячі іграшки' та 'Будівництво'.

Гра-баланс містить 5 різних веселкових блоків, 11 видів тварин. Різнокольорові будівельні блоки в дугоподібній формі пропонують інші можливості, ніж звичайні будівельні блоки або дошки.

Продукція Viga Toys отримала премію UK RIGHT START AWARDS у категорії 'Дитячі іграшки' та 'Будівництво'.

Задати питання