ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЦІВ МОЛОДШОЇ ШКОЛИ
До списку статей

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЦІВ МОЛОДШОЇ ШКОЛИ

Подарунки для хлопчиків

Вік 6-8 років психологи називають кризовим. На зміну грі приходить навчання, добровільні активності змінюються обов’язками, і цей перехід нерідко буває хворобливим.
Що можуть зробити батьки, щоб допомогти дитині гармонійно влитися у шкільне життя? В першу чергу, показати їй, що навчання – це також гра, тільки більш відповідальна та корисна. І в цьому їм можуть допомогти науково-пізнавальні набори нового покоління.

Інноваційні конструктори Gigo: вчимося випереджати час

Компанія Gigo один із небагатьох виробників, який розробляє ультрасучасні конструктори для дітей будь-якого віку. Стосовно хлопців 6-8 років, для них передбачені найбільш цікаві навчальні набори – з яскравими ігровими елементами, але в той самий час технічно просунуті та серйозні за змістом.

Робототехніка для малюків. Цей навчальний набір познайомить дітей з основними концепціями програм кодування, покаже, що таке моделювання алгоритмів. Завдання подаються у вигляді цікавих казкових історій зі звуковими та світловими ефектами. У комплекті базовий блок з картками кодування для управління роботами (120 штук) та 30 карт з історіями.

Конструктор “Автомобіль майбутнього”. Дозволяє не лише зібрати модель автомобіля, але й дистанційно нею керувати через iPhone або iPad з відеокамерою. Завдяки спеціальній програмі та карткам з QR-кодами, можна створити ефект додаткової реальності, в якій зібрана машина буде рухатися за запрограмованим маршрутом, між знайомими будівлями та вулицями.

Науково-пізнавальні набори 4М: осягаємо сучасні технології

Сучасні іграшки здатні не лише розвивати інтелектуально, але й доносити прості соціальні істини – про забрудненість нашої планеті, про поновлювані джерела енергії, про роботів, які іноді приносять більше користі, ніж люди. Саме таку місію виконують науково-пізнавальні набори виробництва 4М.
Компанія 4М справедливо вважається однією із найбільш просунутих на ринку. За постійні інновації та екологічний підхід вона отримала безліч нагород, у тому числі престижну премію If Design Award 2018.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЦІВ МОЛОДШОЇ ШКОЛИ

Машина на сонячній батареї. Наочно показує, як сонячна енергія перетворюється на електричну, котра запускає в роботу двигун та надає руху колесам. Корпусом автомобіля може стати звичайна жерстяна банка. Щоб сонячна панель збирала якомога більше світла, її необхідно повернути в сторону сонця та відрегулювати відбивачі так, щоб вони відбивали світло на панель.

Набір “Робот-інсектоїд”. Ця роботизована комаха “вміє” повзати, звиватися та навіть виконувати акробатичні трюки. Їй надає руху мотор та система кривошипно-шатунних механізмів, які змушують ноги робота обертатися. Іграшка має безліч нагород спеціалізованих виставок.

Компанія AFK-DISTRIBUTION є офіційним дистрибьютором найсучасніших, всесвітньо визнаних виробників іграшок – Weina, Viga Toys, Hola Toys, Gigo, Guidecraft, 4M.
Наш ассортимент постійно поповнюється та охоплює практично весь віковий діапазон – від немовлят до тінейджерів.

Задати питання