ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ
До списку статей

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ

Подарунки для хлопчиків від 3 до 6 років

У переддошкільному віці малюки нарешті стають по-справжньому відкритими до навчання. Із чистого аркуша вони перетворюються на м’який пластилін, з якого можна “ліпити” майбутню особистість. В цей час закладається основа для подальшого навчання, тому дуже важливо забезпечити малюка гарним дидактичним матеріалом. У цей період кращий подарунок для хлопчика – серйозний розвиваючий ігровий набір.

Робототехніка Gigo: отримуємо перші технічні знання

У 21 сторіччі технічні професії стали одними з найбільш затребуваних. Дитина, котра добре знає математику та фізику, розширює свої можливості реалізації та збільшує шанси стати просунутим спеціалістом у тій чи іншій сфері.
Тайванська компанія Gigo розробила цілу серію науково-освітніх наборів для дітей від 3 років. Їхня мета – в доступній ігровій формі дати малюкам перші технічні знання, пробудити інтерес до вивчення фізики та математики, а філософія полягає в тому, що талант та творчість – це не вроджені якості, їх можна та треба розвивати.

Програмування робота. Хіт продажів. Один із найпопулярніших наборів для вивчення основ програмування без смартфонів та планшетів. У комплекті карти кодів та маршрутів (127 штук), роботизований базовий блок, будівельні блоки, контейнер для зберігання деталей. За допомогою базового блоку зчитуються карти кодів, котрі дають команди рухатись. У ньому також є зовнішній механізм, що забезпечує взаємодію з іншими функціями робота.

Набори для творчості 4М: розвиваємо наукове мислення

Граючись з тією чи іншою іграшкою, чи часто дитина задумується про те, як вона працює, від якого джерела живиться, чим приводиться в рух. Компанія 4М доклала чимало зусиль, щоб розробити ігрові набори, котрі “змусять” дітей самостійно збирати моделі іграшок та вивчати механізми їхньої роботи.

Магнітний гонщик. З такою іграшкою дитина навчиться керувати машинкою із вбудованим магнітом. Магнітна сила дозволяє це робити не лише напряму, але й через тверде тіло – наприклад, помістивши потужний магніт під стільницю. В залежності від полюсів, він буде або притягувати, або відштовхувати машинку.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ

Будівельна техніка. Набір дозволяє зібрати вручну самоскид, навантажувач та кран, не використовуючи при цьому гвинтів, гвіздків та навіть клею. У процесі гри дитина дізнається, як працюють деякі такі прості механізми, як зв’язок та важіль. Наприклад, зв’язок передає силу з однієї точки в іншу, а важіль може змінювати її напрямок.

Ігрові набори Viga Toys: враховуємо характер дитини

Скажіть мені, які у ваших дітей улюблені іграшки, і я скажу, хто вони. Дуже важливо розвивати дитину відповідно до її характеру та природних схильностей. Наприклад, якщо ваша дитина обожнює тихенько щось “майструвати”, наслідуючи тата чи дідуся, подаруйте йому свій власний набір інструментів. І, навпаки, якщо його тягне до чогось масштабного (рятувати людей, підкорювати світ), підберіть для нього більш багатогранну іграшку – автотрек, залізницю, пожежну станцію.

Ящик з інструментами. Це ігровий набір із 32 елементів, який зі складного ящика перетворюється в обладнаний столик для інструментів – з отворами, лінійкою, зручною поличкою. В комплекті є все, що може знадобитись маленькому майстру: молоток, викрутка, гайковий ключ, шестерні, гвіздки, гвинти, гайки.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ

Пожежна станція. Яскрава двоповерхова конструкція з дерева зі сходами, дверима, що відкриваються, вертольотом, фігурками пожежників та панеллю управління. Ігровий набір розроблений для дітей від 3 років. Він ідеально підходить для рольових ігор, розвиває уяву, координацію рук та очей.

Ігрові набори Guidecraft: розвиваємо інженерні здібності

Ніщо так не розвиває дитину, як взаємодія з натуральними матеріалами, особливо з деревом. Це можуть бути кубики, блоки, палички, бруски – будь-які дерев’яні елементи, я яких можна створювати власні конструкції.

Набір порожнистих блоків Block Play. Включає 16 гладко відшліфованих предметів із нефарбованої березової фанери, виготовлених без гвинтів та гвіздків. Усі елементи порожнисті, відкриті, з закругленими краями. Чудово поєднуються з іншими будівельними блоками Guidecraft. Сприяє розвитку інженерних навичок.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ

Набір серії Natural Play “Палички та бруски”. Сюди увійшли 36 необроблених дерев’яних елементів – зрізи з корою, палички, гілки. Чудовий посібник для творчих занять та навчання за методикою STEM. Розвиває уяву та просторове мислення. Природні форми та матеріали зближують з природою.

Музичні інструменти Hola Toys: розвиваємо слух та почуття ритму

Музичний розвиток здатний змінити дитину до невпізнання, розкріпостити його, зробити більш відкритим та творчим. Якщо ви помітили у свого малюка навіть найменший потяг до музики, обов’язково купіть йому інструмент, для початку іграшковий.
На нашому сайті представлені інтерактивні музичні іграшки відомого китайського виробника Hola Toys. Яскраві, багатофункціональні, вони шалено подобаються не лише дітям, а й дорослим.

Барабанна установка. Дитячий барвистий музичний інструмент з інтерактивними елементами. При ударі паличкою не лише видається звук, але й запалюються вогники. Іграшка залучає до гри, прищеплює любов до музики, допомагає розвинути музичний слух та почуття ритму.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 3 ДО 6 РОКІВ

Електронне піаніно. Незважаючи на те, що інструмент іграшковий, він включає безліч функцій: 22 пісні (є мікрофон), 8 музичних стилів, 2 режими для програвання музики та 3 для навчання, світлові ефекти в такт музиці. Натискаючи на клавіші, дитина розвиває слух, вчиться координувати роботу рук та очей.

Додаткові ідеї можна знайти в каталозі іграшок AFK-DISTRIBUTION та купити подарунок для хлопчика від 3 до 6 років з доставкою по Україні на сайтах наших партнерів.

Задати питання