ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ
До списку статей

ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ

Дитячі пазли

За однією з версій прототип нинішніх пазлів виник у другій половині 18-го століття завдяки британської карті, розрізаній на графства. Ця ідея прижилася і складання карт перетворилося в забаву. На початку 20-го століття виробництво пазлів стало масовим, з'явилися звичні фігурні деталі, збирати пропонувалося вже репродукції картин.

Сьогодні пазли популярні серед дітей і дорослих завдяки різноманітності розмірів, видів, форм, кольорів. Ця головоломка по збиранню зображень із фрагментів – різновид мозаїки. Ігри з пазлами розвивають логічне, образне мислення, точність рухів руками, уяву, вчить знаходити зв'язок між частиною і цілим. Крім задоволення від збирання картинок, дитина розвиває розумові здібності.

Пазли для дітей опт

Які дитячі пазли замовляти оптом, якщо хочете додати цю продукцію в асортимент вашого магазину?

Останнім часом величезну популярність у покупців завоювали 3D пазли. Рекомендуємо звернути увагу на пропозицію бренду 4М. Такі пазли підходять для дітлахів від 4 років, так як містять дрібні та детально розфарбовані елементи.

3D пазли 4M нагороджені «Вибором батьків» у США. Крім того, бренд 4M отримав призи 28 виставок за останні два роки, у тому числі міжнародних.

ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ

Дерев'яні пазли Viga Toys – незамінна іграшка для діток від року до 3,5 років. Для найменших у каталозі виробника є прості та яскраві пазли з великими деталями від 4 елементів: на підставці з картинкою-підказкою, у вигляді рамок-вкладишів.

ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ

Для дітей від 2 років підходять пазли-пірамідки. Вони складаються з кубиків, які нанизуються на стрижні основи. В одному наборі можна зібрати 4 картинки. Особливо люблять діти дерев'яні магнітні пазли. Вони барвисті, а конструкції з них – стійкі.

ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ

Viga Toys випускає також набори пазлів: у вигляді доміно, кубиків, дерев'яних міні-стійок із головоломками.

Особливість виробника дерев'яних пазлів Viga Toys – широкий асортимент навчальних моделей: з ними у малюків є можливість запам'ятати латинські букви, навчитися рахуванню, дізнатися про комах, домашніх і диких тварин, різні види автомобілів. Вивчити кольору і форми.

ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ

Такі ігри актуальні в дитячому саду, центрі розвитку, особливо в поєднанні з педагогікою Монтессорі. Для дошкільних закладів є набори пазлів, які зручно використовувати на групових заняттях.

ПАЗЛИ – КОРИСНЕ І ДАВНЄ ЗАХОПЛЕННЯ

Продукція Viga Toys відповідає стандартам якості та безпеки: європейському EN71, американському ASTM. Для виготовлення екоіграшок використовується якісна деревина, барвники на водній основі. Усі деталі ретельно відшліфовані.

У каталозі оптового інтернет-магазину іграшок AFK-DISTRIBUTION широкий вибір дитячих пазлів для замовлення оптом:

  • класичні з маленькими елементами,
  • тривимірні або вертикальні,
  • магнітні,
  • дерев'яні,
  • у вигляді кубиків і блоків,
  • пазли-вкладиші,
  • з великими деталями для малюків.

Тематики: тварини, птахи, риби, пори року, транспорт, пазли для вивчення алфавіту і цифр.

При купівлі пазлів для дітей оптом, звертайте увагу на хіти продажів. У цей розділ потрапляють ходові позиції, які з успіхом продають наші партнери.

Переваги замовлення дитячих пазлів оптом в AFK-DISTRIBUTION

Крім широкого асортименту та якісної продукції, ми пропонуємо вигідні умови співпраці та зручну b2b систему формування замовлень онлайн із доставкою по Україні.

Щоб дізнатися вартість дитячих пазлів оптом, зареєструйтесь на нашому сайті. Для швидкого пошуку товарів ми створили фільтри за ціною, віковою групою, кольором, матеріалами, кількістю складових частин, тематикою.

Відвантаження товару відбувається в день замовлення однієї з кур'єрських фірм на вибір: Justin, Делівері, Інтайм, Нова Пошта, Укрпошта. Є можливість самовивозу зі складу в Києві або прямі поставки покупцям (дропшипінг).

На сайті AFK.UA ви можете зробити замовлення від 1 штуки одного артикулу за оптовою ціною. На всі товари є гарантія і можливість повернення протягом 365 днів.

Для інтернет-магазинів пропонуємо xml-вивантаження, а підприємцям, які працюють на Prom.ua, – окреме посилання для отримання каталогу. Також є вивантаження каталогу для соцмереж.

Нашим партнерам доступна інформація про новинки, акції, автоматична актуалізація цін і наявності товарів, а також привабливі ціни і гарантований сервіс.

Задати питання