ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ EDU-TOYS – НАЙПОПУЛЯРНІШІ СЕРІЇ
До списку статей

НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ EDU-TOYS – НАЙПОПУЛЯРНІШІ СЕРІЇ

Набори для наукових досліджень Edu Toys

Допитливість дітей безмежна. Щоб звернути увагу юних дослідників у пізнавальне русло, компанія Edu-Science розробила інноваційні розвивальні іграшки та набори Edu-Toys.

По суті, іграшки цього бренду – перше наукове обладнання малюків, неймовірно схоже на справжнє як зовні, так і функціонально. Його створили, щоб дати дітям можливість спробувати себе в ролі астронома, біолога, інженера, програміста і не лише.

ІГРАШКИ СЕРІЇ MY FIRST ДЛЯ РАННЬОГО РОЗВИТКУ І STEM-ОСВІТИ

НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ EDU-TOYS – НАЙПОПУЛЯРНІШІ СЕРІЇ

Серія My First об'єднує іграшки для дітей від 3 років. First Engineering – це лінійка перших наборів малюка для конструювання. Чим вона цікава? Дитина збирає іграшку своїми руками. У наборі є всі деталі та дитячі інструменти для складання, а також інструкція з науковою довідкою і цікавими фактами.

Наприклад, до набору Колесо огляду з інструментами додається інструкція з даними про гравітацію, принципи роботи механізму обертання і фактами про найнезвичніші колеса огляду у світі. Ще в цій лінійці є набори для складання різних гірок для кульок.

Розробники Edu-Toys упевнені: заохочення творчих здібностей дітей впливає на майбутню кар'єру. Важливо дозволити дітям експериментувати і будувати, самостійно знаходити і виправляти свої помилки в конструкції. У такій грі діти вчаться працювати на результат, доводити почате до кінця, проявляти наполегливість для досягнення бажаного.

STEM-іграшка Мій перший програмований робот познайомить дітей із цікавим світом програмування і робототехніки без планшетів. Алгоритми для робота формуються за допомогою карток кодування. Якщо завдання побудоване правильно, робот досягає мети. За допомогою такої гри розвивається логічне мислення, навички вирішення завдань, інтелект, уважність, уява, винахідливість.

СЕРІЯ EDUCATION – РЕАЛІСТИЧНІ АНАТОМІЧНІ МОДЕЛІ

НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ EDU-TOYS – НАЙПОПУЛЯРНІШІ СЕРІЇ

На особливу увагу заслуговує серія Education, створена для учнів молодшої школи. Вивчення реалістичних анатомічних моделей дає дітям розуміння, як влаштована людина. Також у серії є різні набори для досліджень – навчальні іграшки для загального розвитку і уявлення про світ. Наприклад, граючи з набором Єгипетські розкопки, дитина побуває в ролі археолога і дізнається історичні факти про цю велику цивілізацію, побут її жителів і навіть священних кішок.

СЕРІЯ NATURE SCIENCE – НАБОРИ ДЛЯ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ 5-8 РОКІВ

НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ EDU-TOYS – НАЙПОПУЛЯРНІШІ СЕРІЇ

Взаємодія дитини з природою розвиває її ефективніше будь-яких освітніх методик. Іграшки серії Nature Science створені, щоб допомогти дітям уважно спостерігати, робити припущення, отримувати практичні знання і правильно їх застосовувати. Такі навички цінні в навчанні та житті.

В асортименті Edu-Toys представлені корисні набори для маленьких дослідників природи. Наприклад, Набір для натураліста 3 в 1 містить компас, ліхтарик і бінокль для позакласного уроку природознавства або походу з групою.

Контейнер для комах із лупою 5х – це прозора ємність висотою 13 см з регульованим окуляром, відкривається з двох боків. Можна зловити жука, роздивитися і випустити назад. Просто знахідка для маленьких ентомологів!

Такі набори відкривають можливість дітям побачити природу та її мешканців ближче, тим самим розвинути спостережливість і розширити кругозір. Іграшки цієї серії ідеально підходять для занять за методикою Реджіо.

СЕРІЯ SPACE SCIENCE – ІГРАШКИ ДЛЯ ДОСЛІДНИКІВ КОСМОСА ДТЯМ ВІД 8 РОКІВ

НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ EDU-TOYS – НАЙПОПУЛЯРНІШІ СЕРІЇ

Моделі Сонячної системи і проектор зоряного неба – наочні посібники для учнів молодшої школи. Діти легко зрозуміють, як розташовані планети, як виглядає галактика Чумацький шлях і сузір'я в ній. Більш того, школярі зможуть самостійно побудувати модель Сонячної системи з обертовими планетами.

ЧОМУ ІГРАШКИ EDU-TOYS ПОПУЛЯРНІ У СВІТІ

Сьогодні компанія Edu-Science успішно реалізує свою продукцію в більш ніж 100 країнах. На чому заснована така затребуваність?

  1. 1. Демократична вартість. Її визначає не стільки ринок, скільки лояльна цінова політика компанії. Іграшки Edu-Toys інноваційні та сучасні, при цьому доступні за ціною.
  2. 2. Якість матеріалів. При виготовленні своєї продукції виробник Edu-Science виключає використання крихких і небезпечних матеріалів. Основний акцент робиться на міцний, зносостійкий, гіпоалергенний пластик.
  3. 3. Педагогічний підхід. Наукові іграшки Edu-Toys не дають готових відповідей на питання. Вся продукція продумана і створена таким чином, щоб розкрити потенціал дитячого розуму – мотивувати малюка самостійно мислити, шукати можливі шляхи вирішення завдань.
  4. 4. Інновації. У процесі створення іграшок Edu-Toys задіяна ціла команда дизайнерів і розробників. Вони генерують нові ідеї, вдосконалюють їх, багаторазово тестують і лише після цього втілюють у життя.
  5. 5. Надійний виробник. Компанія Edu-Science виготовляє науково-пізнавальні іграшки з 1987 року. Вона починала з невеликої компанії місцевого значення, а стала одним з провідних гравців у своїй ніші з виробничими потужностями близько 500 тис. кв. м.
  6. 6. Повна сертифікація. Edu-Science також є сертифікованим виробником електротехнічної продукції, і працює з урахуванням вимог RoHS, WEEE, REACH. Усі іграшки Edu-Toys проходять перевірку на міцність і безпеку за стандартами ISO9001, IS014001, IS013485, ICTI.

Компанія AFK-DISTRIBUTION – офіційний дистриб'ютор Edu-Toys в Україні. Нашим партнерам доступні найпопулярніші науково-освітні іграшки бренду для зйомки оглядів та оформлення торгово-рекламних вітрин.

Набори для досліджень мають продуману нішу споживачів і перевірений попит. Стати нашим партнером і отримати доступ до всіх опцій сайту можна після простої реєстрації в кілька кліків.

Задати питання