ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті КОНСТРУКТОРИ GIGO РОЗКАЖУТЬ ПРО НАУКУ ПРОСТО, ВЕСЕЛО І ЗРОЗУМІЛО
До списку статей

КОНСТРУКТОРИ GIGO РОЗКАЖУТЬ ПРО НАУКУ ПРОСТО, ВЕСЕЛО І ЗРОЗУМІЛО

Конструтори Gigo

Чому конструктори Gigo популярні в багатьох країнах світу? Ідея науково-пізнавальних конструкторів проста: у формі розваги та гри допомогти дітям дізнатися більше про навколишній світ. Саме із такою метою створювалися набори Gigo.

Пізнавальні конструктори дивують і спонукають дітей замислитися: як це влаштовано і чому це працює? Такі комплекти представляють більше, ніж просто набори з різних деталей (планок, рамок, болтів), які необхідно зібрати в єдину конструкцію. Більшість готових моделей рухаються не завдяки звичайним батарейкам, а за рахунок сили пружності або перетворення енергії з води, вітру, сонця. Тож не дивно, що наборами Gigo захоплюються не лише діти, а й дорослі.

Корпуси незвичайних двигунів в іграшках Gigo – прозорі, тому добре видно, як працюють механізми. У ході гри можна дізнатися про різні пристрої та наукові явища, не докладаючи великих зусиль. Така іграшка принесе більше радості та користі, ніж чергова комп'ютерна гра або нова модель гаджета.

Конструктори для будь-якого віку

Тайванські розробники продумали і створили конструктори для дітей з урахуванням різних вікових груп. Найменшим, від 1 до 3 років, буде цікаво пограти з наборами із серій «Юний інженер» та «З'єднай кубики»: у комплектах великі яскраві деталі та шестерінки.

Школярам від 7 років припадуть до душі комплекти із серії «Лабораторія знань». Такі набори дозволяють створити рухливі моделі відомих конструкцій – млина, каруселі, канатної дороги та багатьох інших, і разом з тим освоїти принципи механіки.

Переваги пізнавальних комплектів

Усі набори Gigo виробляють на Тайвані. При всьому різноманітті асортименту, конструктори цього бренду мають спільні характеристики:

  • безпека та екологічність: створені з нешкідливої, нетоксичної пластмаси;
  • багатофункціональність: можливість конструювати власні моделі та програмувати іграшки;
  • легкість збирання: всі деталі й отвори ідеально підігнані.

Як бачите, конструктори Gigo заслужено займають призові місця на міжнародних виставках і є бажаним подарунком для безлічі діток у всьому світі. Завдяки навіть одному набору, дитина може створювати нові іграшки кожен день і зацікавитися вивченням точних наук.

Комплекти Gigo знайшли свою нішу й безумовно вирізняються на полицях із дитячими товарами серед безлічі подібних конструкторів, привертаючи увагу і дітей, і дорослих. Придбати конструктори Gigo оптом за розумними цінами можна в AFK-DISTRIBUTION. Компанія є офіційним дистриб'ютором товарів Gigo в Україні.

Задати питання