ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ VIGA TOYS: АКТУАЛЬНІ НОВИНКИ 2020 РОКУ
До списку статей

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ VIGA TOYS: АКТУАЛЬНІ НОВИНКИ 2020 РОКУ

Дерев'яні іграшки

В 2020-м році компанія Viga Toys в черговий раз оновила свій і так широкий асортимент іграшок та приготувала для своїх шанувальників цілий ряд приголомшливих новинок.

У цій статті ми поговоримо про найбільш трендові товари даного виробника.

НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ НА МАГНІТАХ

Перше, на що варто звернути увагу, це магнітні навчальні дошки та навчальні набори до них:

  • пазли та головоломки;
  • букви та цифри.

На гладкій магнітній дошці діти можуть писати та малювати спеціальним маркером, збирати пазли, складати будь-які слова та рівняння.

Набори магнітних дошок

Цього року в каталозі з’явились 9 моделей магнітних дошок, які відрізняються розміром (вказаний у характеристиках товару) та дизайном (паротяг, замок, зоопарк, машинка, ракета тощо), завдяки чому вписуються в будь-який інтер’єр.

Усі краї та деталі ретельно відшліфовані, елементи декору затоновані фарбою на водній основі, відповідно до стандартів якості та безпеки: європейського ЕN71, американському ASTM.

Якісний набір магнітних дошок – справжня знахідка для педагога. Це інструмент для візуалізації завдань, виконуючи які, діти розвивають мислення та уяву, покращують зорову пам’ять, тренують дрібну моторику, вчаться не лише сприймати інформацію на слух, але й творчо її обробляти, вигідно презентувати.

Набір підходить як для роботи в навчальних закладах, так і для домашнього використання.

Набори магнітних пазлів

Супутній товар для магнітних дошок – магнітні пазли. В каталозі 3 тематичних пазли з 32 елементів:

  • тварини
  • фрукти
  • транспорт

Пазли складаються з дерев’яних складових елементів з магнітною основою, на які нанесені яскраві зображення. Завдання дитини – навчитися усвідомлювати свої дії та складати з окремих частин цілі зображення. Працюючи з такими пазлами, діти розвивають образне мислення та зорово-моторну координацію, чудово засвоюють співвідношення частин та цілого.

Магнітні літери та цифри

В каталозі з’явились набори (по 40 елементів) з великими та малими магнітними літерами (англійська абетка). В комплекті тканинний мішок для зручного зберігання.

Магнітний танграм

Це легендарна китайська головоломка, що складається з 7 плоских геометричних фігур. Із них необхідно скласти зображення будь-якого предмета, тварини чи людини, використовуючи всі фігури так, щоб вони не перекривали одна одну. В комплекті 20 карток з прикладами 40 потенційно можливих картинок.

Гра розвиває аналітичне мислення, вчить спостерігати та зіставляти, допомагає зрозуміти, як співвідносяться між собою різні геометричні форми.

Всі магнітні фігурки можуть використовуватися не лише в поєднанні з відповідними дошками, а й окремо.

Нагадуємо, що в цій статті ми розглядаємо лише новинки 2020 року, однак в асортименті Viga Toys більше 450 артикулів іграшок та наборів, з якими можна ознайомитись на сайті.

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ VIGA TOYS: АКТУАЛЬНІ НОВИНКИ 2020 РОКУ

Зверніть увагу на набори для написання літер та цифр, котрі поки що не мають аналогів у інших виробників дерев’яних іграшок. Вони являють собою набори з магнітних паличок та дерев’яних дощечок. На кожній з них окреслена певна літера чи цифра з кулькою всередині, котру потрібно водити по контуру за допомогою магнітної палички. В комплекті 26 дощечок з дерева з символами, в залежності від тематики набору. До кожної з них додається магнітна паличка, за допомогою якою дитина має навчитися водити кульку всередині літери (цифри). Згодом набуті навички допоможуть їй більш впевнено тримати ручку та без проблем виводити знайомі слова.

Ідеально підходять для роботи з дітьми в дошкільних навчальних закладах, а також в початкових школах, у тому числі для інклюзивної освіти.

РЕАЛІСТИЧНІ ІГРОВІ НАБОРИ

Ігрові набори Viga Toys розвивають дитячу уяву, заохочують допитливість. Вони продумані, “розумні”, реалістичні, естетично досконалі.

Команда дизайнерів та розробників Viga в нових ігрових наборах 2020 року втілила найнеймовірніші дитячі мрії. Тепер дітвора ваших покупців сміливо може перевтілюватися в повара, пожежника, будівельника та навіть режисера.

Розглянемо приклади.

Дерев’яний замок. Ігровий набір включає безліч цікавих елементів: розвідний міст, 4 башти, 2 прапора, драбинки та, звичайно же, фігурки для гри – король, лицар, дракон, зброєносці. Іграшка розвиває уяву та навички соціальної взаємодії, ідеально підходить для групових ігор.

Ігровий набір “Театр”. Включає 15 казкових персонажів за натурального дерева. Ідеально підходить для створення домашніх театральних постановок, для розвитку задатків режисера. Якщо дитина любить та знає казки про Попелюшку, Червону Шапочку, Піноккіо, то ігровий набір “Театр” (сцена, 2 палички з магнітами, 4 декорації з картону та 15 казкових героїв з дерева) стане його улюбленою іграшкою.

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ VIGA TOYS: АКТУАЛЬНІ НОВИНКИ 2020 РОКУ

Пожежна станція. Являє собою двоповерхову конструкцію з дверима гаража, що відкриваються. В комплекті пожежний гідрант, вертоліт, машина, сходи, панель управління, меблі та 2 фігурки пожежників. Ідеально підходить для тематичних рольових ігор, розвиває уяву та координацію, сприяє формуванню базових навичок комунікації.

Лоток з яйцями. Являє собою неймовірно реалістичну іграшкову копію лотка з яйцями, виготовлену з натуральних матеріалів – картону та дерева. З такою іграшкою дитина легко перевтілиться у вправного кулінара, відчує себе шеф-поваром та господарем своєї кухні.

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ VIGA TOYS: АКТУАЛЬНІ НОВИНКИ 2020 РОКУ

СЕРІЯ POLAR BEAR – ВИТОНЧЕНІ ІГРАШКИ В НОВІЙ КОЛЬРОВІЙ ГАММІ

Дана серія дерев’яних іграшок заслуговує на особливу увагу. Вона розроблена для наймолодших мешканців нашої планети та є свого роду взірцем того, якими мають бути перші дитячі іграшки.

Основна особливість цієї серії – ніжні пастельні кольори іграшок. Вони істина насолода для очей – милі та “мімішні”. Детальний огляд товарів у окремій статті.

Сучасні діти живуть у світі щоденних змін, тому мають постійно прискорюватись – більш активно вчитися, швидше знаходити та обробляти інформацію. Вони гостро потребують нових підходів до навчання та, звичайно ж, більш просунутих сучасних іграшок.

Розробники продукції Viga Toys не слідкують за трендами – вони створюють їх та втілюють в життя на супертехнологічному заводі, а AFK-DISTRIBUTION, як офіційний імпортер Viga, забезпечує наявність популярних товарів цього виробника в Україні.

Слідкуйте за оновленням каталогу, будьте в курсі новин та пропонуйте своїм покупцям кращу продукцію, тим самим збільшуючи кількість повторних звернень в ваш магазин.

Задати питання