ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті АВТОКРІСЛА WELLDON: ЗРОБЛЕНО НА ВІДМІННО
До списку статей

АВТОКРІСЛА WELLDON: ЗРОБЛЕНО НА ВІДМІННО

Автокрісла Welldon

Відома у світі компанія Welldon розробляє та випускає автокрісла для дітей усіх вікових груп. Завдяки потужній команді дизайнерів та проектувальників з різних країн (Німеччина, Нідерланди, Канада, Китай) слово Welldone, співзвучне англійській фразі “Well done!”, набуло світової популярності та стало синонімом якості, безпеки, надійності.

Компанія представлена на ринку 16 років – з 2003 року. Вона була заснована в Ізраїлі, але з часом перетворилась на масштабне канадсько-китайське підприємство. Її виробничі потужності говорять самі за себе – на заводах компанії щомісячно випускається близько 45-50 тис. автокрісел.
Продукція Welldon продається у більш, ніж 30 країнах Європи, Азії та Америки, а також в Австралії. Її головна особливість – це безкомпромісна якість та високий рівень довіри виробників у всьому світі.

ПЕРЕВАГИ ПРОДУКЦІЇ WELLDON

  • Сучасний дизайн. Автокрісла виготовляють із ударостійкого пластику. Вони стильні, функціональні, практичні і, головне, надійні. Спинка регулюється, має кілька положень нахилу. Ремені безпеки знімні, з плечовими накладками. Чохли представлені в різних кольорах, їх дуже легко знімати та чистити.
  • Підсилені рами. Це одна з головних особливостей продукції даного бренду. При виготовленні автокрісел Welldon використовуються підсилені сталеві рами, котрі добре зберігають свою першопочаткову форму навіть при дуже сильних ударах.
  • Універсальність. В ассортименті Welldon представлені автокрісла для дітей різного віку. Деякі моделі є універсальними утримуючими пристроями. Вони можуть трансформуватися та використовуватися з дуже раннього та ледь не до підліткового віку. Наведемо приклад: Автокрісло Welldon Encore виготовлене з якісного ударостійкого пластику. Має вкладиш для малюків, 5-точкові ремені безпеки з плечовими накладками, 5 положень нахилу спинки та регульований по висоті підголовник. Підходить для дітей від 9 місяців до 12 років. Відповідає ECE R44/04 – європейському стандарту безпеки.
  • Свій контроль якості. На заводах Welldon кожна партія товару відслідковується за QR-кодом за допомогою власного методу контролю СOP. Це дозволяє вчасно відбраковувати недосконалі моделі, знайти та виправити помилки на найбільш ранніх етапах виробництва.
  • Відповідність стандартам безпеки. Автокрісла Welldon мають посилений захист від бокових зіткнень та надійні ремені безпеки. Вони тестуються в європейських лабораторіях (АDAC і т. п.), успішно проходять усі необхідні краш-тести та добре продаються в країнах, де якість жорстко контролюється – США, Германії, Великобританії.
  • Лояльна цінова політика. Незважаючи на високий рівень надійності та якості вартість автокрісел Welldon цілком доступна та вкрай рідко перевищує середній ціновий діапазон.
АВТОКРІСЛА WELLDON: ЗРОБЛЕНО НА ВІДМІННО

ГРУПИ АВТОКРІСЕЛ

Відповідно до європейських стандартів безпеки (ЕСЕ 44 и ЕСЕ 129) автокрісла діляться на 5 вікових груп. Хоча, якщо бути більш точним, значення має не стільки вік, скільки зріст дитини. Тим більше, що компанія Welldon нерідко об’єднує кілька груп в одну та створює універсальні моделі-трансформери.

  1. Автолюльки (група 0). Такі автокрісла дуже нагадують звичайні візочки. Вони встановлюються перпендикулярно руху автомобіля, кріпляться штатними ременями. Підходять виключно для немовлят віком до 6-7 місяців та вагою до 10 кг. Як правило, автолюльки мають ортопедичну форму та передбачають розміщення дитини в горизонтальному положенні.
  2. Переноски (група 0+). Розроблені для малюків вагою до 13 кг та віком приблизно до року-двох. Ставляться в автомобілях виключно проти ходу руху (щоб не пошкодити несформовані шийні хребці) з розміщенням дитини напівлежачи. Це відносно легкі та компактні автокрісла, котрі також можна використовувати як переноски.
  3. Автокрісла групи 1. Розроблені для малюків вагою від 9 до 18 кг. Їздити в них можна приблизно з 12 місяців до 4 років. Для таких автокрісел правильне положення – це по ходу руху автомобіля. Максимальний кут нахилу – 35 градусів. Що стосується конструкції, то найзручнішими вважаються 2 моделі – з внутрішнім п’ятиточковим ременем або ж зі столиком безпеки.
  4. Автокрісла груп 2-3. Являють собою трансформери з сидінням, спинкою та підголовником, котрі створюються для дітей від 3 до 7 та від 3 до 12 років. За ваговою категорією це приблизно 15-36 кг, за зростом – не менше 1 метру. Таке автокрісло кріпиться не внутрішніми, а штатними ременями автомобіля, і в міру дорослішання дитини може бути трансформоване в бустер.
  5. Бустери. Це сидіння твердої конструкції без спинок, найчастіше з підлокітниками. У порівнянні зі звичайними автокріслами, тут відсутній бічний захист. Бустери рекомендують використовувати для дітей зростом вище 130 см. Найчастіше це дівчатка/хлопчики, котрі вже виросли з автокрісел 3 групи, а до дорослих ременів безпеки ще не доросли.

Сьогодні на фабриці Welldon випускається не лише однойменна продукція, а й автокрісла інших європейських брендів – UppaBaby, 4сraft, Dorel, Cosatto, Foppa, Atak, Infasecure, Espiro, Coto Baby Solario.

Компанія AFK-Distribution є офіційним дистрибьютором автокрісел Welldon, на більшість з яких дається гарантія 2 роки. В нашому асортименті представлені інноваційні моделі різних дизайнів та цінових категорій, котрі успішно пройшли всі необхідні краш-тести. Автокрісла Welldon відповідають європейському стандарту безпеки ECE R44/04, а також мають престижний німецький сертифікат якості TUV.

29 жовтня 2019 року Верховна Рада України прийняла закон, що забороняє перевозити дітей без автокрісел. Порушникам загрожує штраф від 510 грн до 850 грн. Під дію закону потрапляють діти віком до 12 років та зростом до 145 см.

Задати питання