ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ
До списку статей

АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ

 іграшки Fat Brain Toys

Fat Brain Toys – унікальна компанія з виробництва іграшок у США. Вона створює незвичайні «розумні» іграшки, які дозволяють дітям учитися і розвиватися в дусі часу за допомогою гри. Тепер завдяки AFK-DISTRIBUTION її продукцію можна придбати і в Україні.

Іграшки Fat Brain Toys настільки новаторські та нестандартні, що задають тренди. Наприклад, іграшки-антистрес Dimpl підкорюють світ уже третій рік. Перші сімпл-дімпл з'явилися в 2019 році та були корисною розвагою для дітей. За допомогою м'яких бульбашок дитячі пальці можна зайняти надовго.

Справжня популярність антистрес-іграшки прийшла в 2021 році. У Simpl Dimpl, на відміну від конкурента Pop it, бульбашки вставлені в пластикову рамку, іграшку зручно носити, як брелок. Сьогодні Dimpl популярні серед дітей різного віку від Америки до України.

АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ

Хіт 2021: іграшка-антистрес Dimpl

Чим ще відомі Fat Brain Toys? Конструкторами і брязкальцями на присосках лінійки Squigz з м'якого силікону. Серед них є прорізувач-спінер, який сподобається як немовлятам, так і підліткам. Конструктори на присосках – теж трендова річ: вони м'які та приємні на дотик, видають звуки хлопання.

АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ

Конструктори на присосках – універсальна іграшка

Гвинтові пірамідки Spin, що набирають популярність, теж придумали Fat Brain Toys. В інтернеті вже з'являються підробки на цю іграшку для малюків, а непопулярний продукт копіювати не стануть. Ми ж пропонуємо за оптовими цінами лише оригінальну продукцію з сертифікатами справжності та якості.

АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ

MiniSpinny – це сенсорне пригода для дитини

Fat Brain Toys може пишатися асортиментом з більш ніж 7500 оригінальних товарів. AFK-DISTRIBUTION відбирає для оптових поставок на український ринок лише топові продукти, перевірені популярністю серед покупців.

Усі іграшки Fat Brain Toys яскраві, тактильні, несхожі ні на що. Вони незмінно привертають увагу як батьків, так і дітей: мало хто пройде повз і не зацікавиться. В іграшках Fat Brain Toys вражає все – ідея, дизайн, матеріал, забарвлення.

Усі продукти, представлені на Afk.ua, неодноразово отримували нагороди на відомих у галузі міжнародних виставках. Це «Вибір батьків» (США), «Краща іграшка для дітей» по версії Американської асоціації роздрібної торгівлі іграшками (ASTRA), Toy Insider, NAPPA Awards, TillyWig, Family Choice Award та інших.

АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ

Нагороди Fat Brain Toys

Розвивальні іграшки американського бренду Fat Brain Toys

Fat Brain Toys бере початок із невеликого сімейного виробництва. Ставка була зроблена на креативність і нестандартність. Незабаром стартап із США зміг кинути виклик великими корпораціями у сфері іграшок.

Вагома конкурентна перевага Fat Brain Toys – це висока якість. На фоні дешевих одноразових продуктів продумані дитячі іграшки з барвистих безпечних матеріалів вигідно вирізняються в очах покупців.

Іграшки Fat Brain Toys виготовляють із міцного пластику і харчового силікону, які не містять шкідливий бісфенол А. Уся продукція проходить сертифікацію за американським стандартом безпеки іграшок ASTM F963 і відповідає вимогам Комісії США з безпеки споживчих товарів (CPSC).

АМЕРИКАНСЬКІ ІГРАШКИ НОВОГО ПОКОЛІННЯ FAT BRAIN TOYS В УКРАЇНІ

Дизайн іграшок розробляється сімейною командою в тандемі з шанувальниками бренду. Іграшки для малюків тестують самі діти, зокрема дочка головного дизайнера і засновника бренду Адама Карсона.

Іграшки Fat Brain Toys позиціонують також і для інклюзивної освіти, наприклад, вони підходять для дітей з аутизмом.

Що ще пропонує Fat Brain Toys:


Кому підійдуть за віком: для дітей із 6 місяців до 10 років.

Ціновий сегмент покупців: середній і вище середнього.

Іграшки з США оптом в Україні

Замовити іграшки популярного американського бренду Fat Brain Toys можна в нашому оптовому інтернет-магазині. Зареєстровані користувачі стають партнерами і отримують доступ до вже адаптованої маркетингової інформації російською та українською мовами:

  • • опису іграшок,
  • • зображень hi-res,
  • • детальних характеристик.

На оптовому сайті дитячих іграшок Afk.ua для зручності вибору передбачені фільтри за віком, кольором, матеріалом, полом, тематикою, розвивальними особливостями іграшок. Вивантаження контенту автоматизоване. Це дозволить без зайвих трудовитрат вигідно і швидко представити продукцію американського бренду роздрібним покупцям.

Для замовлення доступна мінімальна партія товару, дропшиппінг, самовивіз зі складу в Києві, гарантійне обслуговування, повернення товару протягом 365 днів.


Стати партнером

Задати питання