ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 6 МІСЯЦІВ ДО 3 РОКІВ
До списку статей

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 6 МІСЯЦІВ ДО 3 РОКІВ

Подарунок для хлопчика 3 роки

Що подарувати моєму улюбленому хлопчикові? Хвилююче питання для мам та татусів, бабусь та дідусів, братиків та сестричок, друзів та подружок. Яку сучасну, навчальну, технічно досконалу іграшку вибрати, щоб вона не валялася кинута в кутку, а була захоплюючою і надихала дитину розвивати уяву.
В цій статті ми розповімо, як вибирати іграшки з урахуванням характеру, темпераменту та, звичайно ж, віку вашого хлопчика.

Рух – головна потреба всіх без винятку діток до 3 років. Особливо на початкових етапах розвитку, коли малюк лише вчиться переставляти ніжки та тримати рівновагу. Щоб підтримати прагнення дитини навчатися ходити, подаруйте їй відповідну іграшку – наприклад, ходунки-каталку. Цей дитячий вид транспорту обов’язково полюбиться вашому малюку та стане для нього потужним інструментом розвитку.

Ходунки-каталки Weina: вчимося впевнено рухатись

На нашому сайті представлені ходунки-каталки гонконгського виробника Weina. Починаючи з 1990 року, компанія займається проектуванням та розробкою інноваційних іграшок, котрі розвивають малюків з перших днів життя та відповідають найсуворішим стандартам безпеки.
Ходунки-каталка “Паровозик”. Ця яскрава іграшка зі звуковими ефектами справжнього паровозу “підтримає” малюка, який робить свої перші кроки. Являє собою стійку конструкцію з 4 колесами та зручною великою ручкою. На передній панелі розташовані важіль, диск та ролики, котрі допомагають тренувати дрібну моторику. Ходунки легко складаються, займають мало місця.
Машинка-каталка “Делюкс” 4 в 1. Інтерактивна іграшка, яка надовго стане однією з найулюбленіших. Оснащена висувною ручкою, підставкою для ніг, а також поручнями та ремінцями. В 9-12 місяців її можна використовувати як гойдалку, через деякий час вона стане візочком, на якому можна покатати дитину. В 12-18 місяців малюк підросте та навчиться штовхати машинку позаду, а ще через півроку почне відштовхуватись ногами та їздити на ній “верхи”.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 6 МІСЯЦІВ ДО 3 РОКІВ

Ігрові набори Viga Toys: тренуємо дрібну моторику

Серед розвиваючих іграшок для немовлят особливе місце займають дерев’яні. Вони прості, екологічно чисті, тактильно приємні. Їх завжди хочеться дарувати і, тим більше, отримувати в подарунок.
Такі іграшки можна знайти на нашому сайті. Це відомі у всьому світі дерев’яні ігрові набори китайського виробника Viga Toys. Вони виготовляються із гладко відшліфованого масиву дерева та відповідають найсуворішим стандартам безпеки Євросоюзу, Китаю та США (EN71, GB6675, ASTM).
Стучалка Цвяшки. Складається з молотка та підставки з отворами, в які треба навчитися вставляти та забивати кольорові “гвіздки”. Всі елементи виготовлені з дерева, розфарбовані в спокійні кольори. Регулярна взаємодія з такою іграшкою розвиває дрібну моторику, вчить дитину координувати роботу рук та очей.
Ігровий набір “Автотрек”. Улюблена іграшка маленьких автогонщиків. До набору увійшли яскравий багаторівневий трек та 4 міні-машинки різних кольорів. Вони легко ковзають по гладким доріжкам треку, пробуджують у дитини спортивний азарт та непідробний інтерес до автомобілів.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 6 МІСЯЦІВ ДО 3 РОКІВ

Іграшки Hola Toys: виховуємо майбутніх чоловіків

Якщо для подарунку вам потрібна не універсальна, а виключно хлоп’яча іграшка, зверніть увагу на ігрові набори виробництва Hola (до ребрендингу – Huile). Компанія Hola Toys зареєстрована в 40 країнах світу, вона має свою лабораторію та більше 200 патентів на власні розробки.
Набір “Будівельні машинки”. Приведе в захват будь-якого маленького хлопчика. Включає 6 одиниць будівельної міні-техніки з рухливими робочими частинами: екскаватор, бульдозер, самоскид, бетономішалка, асфальтоукладальник, навантажувач. Такий набір легко поміщається в кишеню, підходить для гри в приміщенні та на вулиці.
Столик з інструментами. Являє собою яскраву пластикову підставку з отворами та акуратно розвішанними інструментами (молоток, викрутка, гаєчний ключ). Ця навчальна іграшка розвиває дитину в кількох напрямках: звукові ефекти загострюють слух, назви цифр та інструментів покращують пам’ять, а різноманітні рухи (удар, натиск) тренують дрібну моторику.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ ХЛОПЧИКІВ ВІД 6 МІСЯЦІВ ДО 3 РОКІВ

Сортери Guidecraft Manipulatives: формуємо навички STEM-навчання

Вчитися ніколи не рано. Кажуть, що основні навички навчання закладаються до 3 років. Саме в цьому віці діти найкраще схоплюють базові математичні поняття, отримують свої перші уявлення про простір та геометрію.
Американська компанія Guidecraft є живим підтвердженням вищесказаного. Її інноваційні іграшки, розроблені відповідно до методики STEM, гарні не лише для цікавих ігор, але і є потужним навчальним інструментом.
Сортер “Транспорт”. Це набір з дерев'яних іграшок, оформлених у вигляді автомобіля, вертольота та човни з віконцями. У кожний транспортний засіб вставляються блоки з прозорими акриловими стінками, всередині яких намистинки, пісок або вода. Завдяки пристосуванню для утримання фігурних блоків, віконця не випадають під час гри, їх зручно переміщати і сортувати.
Сортер “Фігури на різьбі”. Складається з гайок, виконаних у вигляді геометричних фігур, і дошки-підставки з гвинтами. Маніпуляції з такою іграшкою вчать розпізнавати кольори та форми, розвивають спритність пальців та дрібну моторику. У процесі гри дитина не просто прикручує гайки на гвинти, але і вчиться їх рахувати, сортувати.

Веселі наклейки від 4M: стимулюємо творчу уяву

Якщо ваша улюблена дитина тягнеться до творчості та обожнює покривати все довкола кольоровими наклейками, нам є чим її здивувати. Американська компанія 4М розробила дуже незвичайні набори наклейок. Деякі з них вологостійкі та підходять для ігор у ванній. Інші ж виготовляються з додаванням фосфору та “вміють” світитися в темряві.
Наклейки для ванної “Транспорт”. Цей ігровий набір для малюків від 2 років, особливо підходить для маленьких хлопчиків. Вологостійкі наклейки (18 штук) у вигляді різноманітних транспортних засобів можна кріпити просто на поверхню ванни, перетворюючи купання в справжнє свято.
3D-наклейки “Динозаври”. Являють собою набір із 8 білосніжних 3D-наклейок, котрі світяться в темряві. Ними можна прикрасити дитячу кімнату, зробити її більш містичною та загадковою. Ігри з наклейками розвивають уяву, фантазію, почуття прекрасного.

Задати питання