ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ІГРАШКИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТОП-5 АБО "ХОЧУ ЦЮ ІГРАШКУ!"
До списку статей

ІГРАШКИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТОП-5 АБО "ХОЧУ ЦЮ ІГРАШКУ!"

Іграшки для розвитку

В статті пропустимо загальновідомі факти про роль іграшки в процесі дорослішання дитини та прагнення батьків розвивати навички своїх чад – тема опрацьована та опублікована різного роду фахівцями: від педагога-психолога до копірайтера-фрілансера.

Незмінними залишаються і поради: які іграшки розвивають моторику, які іграшки розвивають мову, як вибрати розвиваючі іграшки для дітей, наскільки важливо врахувати екологічність і безпеку матеріалів, відсутність гострих кутів, користь і навчальний ефект, а також пам'ятати, що все-таки іграшка – не «верстат для набуття навичок», і головне її завдання – розважати дитину. До слова, психологи відзначили, що, відчуваючи позитивні емоції, діти легше навчаються.

Що по-справжньому змінюється в темі дитячих розвиваючих іграшок, так це моделі. Виробники безперервно наповнюють ринок новинками. Про них і поговоримо.

ТОП-5 розвиваючих іграшок 2019 року

Інтерактивні розвиваючі іграшки Hola для дітей до року і старше створені для кожного унікального етапу дорослішання дитини. Виготовлені з якісного безпечного пластику, зі світловими і музичними ефектами. Чимало моделей стануть чудовими помічниками у вивченні англійської мови.

STEM – конструктори для малюків від 18 місяців до 3 років

Магнітні конструктори серії Grippies та Better Builders від Guidecraft розвивають сенсорні навички, знайомлять з основами інженерії та геометрії, підходять для групових ігор, сприяють емоційному розвитку дітей.

Кожна іграшка з цих серій дозволяє створювати композиції з елементів різного кольору і фактури. М'які та приємні на дотик деталі легко тримати маленькими руками, доки діти практикують свої будівельні навички.

Дерев'яні навчальні іграшки від Viga Toys

Екоіграшки Viga Toys виправдовують девіз бренду «Вчися граючи». Особливо популярні у педагогів дошкільних навчальних закладів пазли і сортери на різну тематику: від вивчення тварин до пір року, рахування і розуміння часу по годиннику.

Конструктори IO Blocks – розвиваючі іграшки для дітей від 3 років

Оригінальна система будівельних наборів Guidecraft IO Blocks знайомить дітей із тривимірним комп'ютерним дизайном: деталі стилізовані під пікселі. Елементи з закругленими кутами з м'якого матового пластика надійно вставляються і в з'єднанні рухливі. Завдяки цьому, діти без проблем можуть втілювати безмежну кількість творчих планів. У Google Play і Apple App Store доступний додаток з інструкцією до наборів.

Набори для експериментів 4М – іграшки для розвитку міждисциплінарних навичок у школярів

Чи цікавилися ви у дитинстві питаннями: як побудувати ракету або гідравлічний маніпулятор? Візьмемо інший приклад – розкопати і зібрати скелет динозавра? Для сучасних дітей – це простіше простого. Спеціально для них розробниками 4М створені набори зі схемами та описом способу конструювання. Іграшки від 4M – must have, якщо ви хочете подружити школяра з фізикою, археологією, анатомією і штучним інтелектом. Для розвитку творчих здібностей у лінійці 4М є набори для рукоділля.

AFK-DISTRIBUTION постачає на ринок України найсучасніші розвиваючі іграшки для дітей оптом. Купити іграшки в роздріб можна на сайтах і в магазинах наших партнерів. Крім того, ми працюємо з навчальними закладами і пропонуємо широкий асортимент навчальних іграшок для дитячих садків і шкіл.

Задати питання