ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ДОСЛІДИ ДЛЯ ДІТЕЙ. ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ДИТЯЧОЇ ЛАБОРАТОРІЇ (KIDZ LABS) 4М
До списку статей

ДОСЛІДИ ДЛЯ ДІТЕЙ. ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ДИТЯЧОЇ ЛАБОРАТОРІЇ (KIDZ LABS) 4М

Дитячі набори для наукових досліджень 4M

Кожній дитині притаманний природний потяг до знань та дослідів. Іноді, щоб знайти своє призначення, доводиться приміряти безліч ролей, випробувати різні професії. А що, коли це зробити в дитинстві? Адже саме в цей час нас переповнюють ентузіазм та фантазія. Будучи дитиною, так просто відкрити свою лабораторію та уявити себе ким завгодно – видатним лікарем, космонавтом, дослідником давніх поховань чи навіть шпигуном. Серія іграшок KidzLabs 4M допоможе це зробити, як ніколи, легко та з задоволенням.

Продукція серії “Дитяча лабораторія” – це не просто іграшки, а цілі науково-пізнавальні набори. З їхньою допомогою можна проводити дослідження та експерименти, і, найголовніше, вони допомагають дитині зрозуміти, чим би вона хотіла займатися в житті та ким себе бачить у майбутньому.

ДЛЯ ДІТЕЙ, ЩО ЦІКАВЛЯТЬСЯ БІОЛОГІЄЮ ТА МЕДИЦИНОЮ

Якщо ваша дитина не боїться медичних маніпуляцій та зачаровано застигає перед скелетами в музеї, їй обов’язково сподобаються науково-пізнавальні набори для потенційних медиків та знавців біології.
Тулуб людини. З такою іграшкою легко себе уявити видатним лікарем чи вченим-біологом. Модель людського тулуба з органами виконана досить натуралістично. Її можна покласти на дитячий операційний стіл та дуже детально розглянути з усіх боків.
Череп, що світиться. Являє собою брелок, що світиться в темноті, у формі черепа з мозком. За допомогою цієї іграшки можна наглядно вивчати структуру людського мозку, особливості його роботи та будови.

ПРОСТІ ЕКСПЕРИМЕНТИ ДЛЯ ЮНИХ ФІЗИКІВ ТА ХІМІКІВ

Що робити, якщо дитина може годинами сидіти над якимось прибором чи експериментувати з різними речовинами та рідинами? Не хвилюйтесь, а розвивайте юний талант, просто придбавши для неї відповідну науково-пізнавальну іграшку KidzLabs 4M.
Набір для вирощування кристалів. За його допомогою можна навчитися вирощувати жеоду, мінеральну речовину, що входить до складу гірської породи, а також побачити, як на її внутрішньому боці з’являються кристали – тверді тіла різних розмірів та гармонійної форми.
Електричний ланцюг. Цікава іграшка для дітей, котрі цікавляться прикладною фізикою. Являє собою набір деталей, з яких можна створити робочу модель електричного ланцюга та вивчити на практиці принципи його роботи.

ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ПАЛЕОНТОЛОГІВ

Вам колись доводилось відкопувати скелет мамонта чи очищувати від піску череп динозавра? Завдяки палеонтологічним іграшкам серії KidzLabs це стало можливим.
Скелет мамонта. Такий набір дозволяє цілком правдоподібно імітувати археологічні розкопки давніх тварин. Дитина навчиться користуватися інструментами археологів – молоточком, скребком, пензликом. З їхньою допомогою вона обережно очистить кістки тварини, а потім скріпить їх м’яким воском.
Скам’янілості. Цей набір дає можливість не лише відшукати майже справжні кістки динозавра, але й власноруч зібрати його череп. Всі знайдені скам’янілості можна розфарбувати спеціальними фарбами, котрі мерехтять та світяться у темряві.

ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНИХ АСТРОНОМІВ

Ваша дитина мислить космічними масштабами? Її приваблюють світло далеких зірок та незвідані планети? Подаруйте їй науково-пізнавальну іграшку космічної тематики.
Cонячна система. У цьому наборі є все, щоб дитина могла самостійно створити макет сонячної системи. Спочатку планети треба зібрати, потім правильно розташувати і, нарешті, розмалювати фарбами, котрі світяться у темряві.
Проектор нічного неба. Складається з лампи з вимикачем і так званих “куполів” неба. З такою іграшкою дитяча кімната завжди буде наповнена яскравими зірками та сузір’ями обох півкуль – Північної та Південної. Вони будуть спроектовані на стіни та стелю, створюючи ефект планетарію.

ДЛЯ ДЕТЕКТИВІВ ТА СУПЕРГЕРОЇВ

Чи знаєте ви дітей, котрі миттєво вибудовують логічні ланцюжки і з легкістю встановлюють причинно-наслідкові зв’язки? Цілком можливо, що це майбутні детективи чи шпигуни! Дивовижно, але в серії KidzLabs 4М є іграшки навіть для них...
Набір детектива. Зацікавить дітей, яким завжди подобалось розгадувати таємниці. Він допоможе зрозуміти, як детективи фіксують докази, створюють бази даних з відбитками пальців, встановлюють особистості підозрюваних. До набору входять детальна інструкція та дактилоскопічний порошок.
Набір шпигуна. Дозволяє випробувати більше 8 способів передачі секретних повідомлень. Дитина дізнається, що таке невидимі чорнила, абетка Морзе, кольорове шифрування, навчиться розгадувати таємниці та виконувати секретні завдання.
Суперсейф. Куди дитині сховати свої скарби? Звичайно ж, у власний сейф з подвійним захистом – сигналізацією та кодовим замком. Користуючись інструкцією, можна самостійно налаштувати цифровий замок та встановити звуковий сигнал.

ІГРАШКИ KIDZ LABS 4M – ЗАВЖДИ АКТУАЛЬНИЙ ТОВАР

  • Приваблива упаковка. Стильний сучасний дизайн та продумане оформлення вигідно виділяють набори 4М на полицях магазину та стимулюють споживача до здійснення покупки.
  • Висока якість. При виготовленні іграшок використовуються лише безпечні для здоров’я матеріали.
  • Доступна ціна. Враховуючи актуальність та високий рівень виконання, всі іграшки серії KidzLabs відрізняються лояльною, доступною для кожного ціною.
  • Хіт продажів. Іграшки 4М випускаються вже не перший рік, але їхня популярність та затребуваність на ринку лише росте.

Оформити замовлення в AFK-DISTRIBUTION можуть лише наші партнери. Щоб стати партнером, потрібно зареєструватися на сайті.

Задати питання