ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті Настінна іграшка Веселка отримала премію National Parenting Product Awards (NAPPA)
До списку статей

Настінна іграшка Веселка отримала премію National Parenting Product Awards (NAPPA)

Wall Toy – Rainbow

Визнання NAPPA це більше, ніж просто знак схвалення — це означає, що продукт був ретельно оцінений і вважається «найкращим у своєму класі» суддями експертами, батьками і дітьми та рецензентами продукту.

Настінна іграшка – Веселка Wall Toy – Rainbow – це набір, який включає десять найпопулярніших функцій, таких як поворотні шестерні, погодна дошка, диск, що котиться, блоки відповідної форми, ксилофон, увігнуте та опукле дзеркало, гонг і дротяні намистини з фліпером. Розділений на 5 частин для зручності транспортування та встановлення. Погодна дошка спеціально розроблена, щоб відповідати тематиці веселки. Поворотну панель пір року можна досліджувати в поєднанні зі зміною погоди та температурними коливаннями. Вигнутий дизайн дозволяє дітям будь-якого зросту грати одночасно та вивчати основні ідеї кольорів, форм, звуків і погоди.

Коментарі до оцінки:

«Це досить унікальна іграшка. Це гарно виглядає в нашій ігровій кімнаті, оскільки надає їй колориту, а також має різноманітні панелі з різними видами діяльності».

«Мені подобається мультисенсорний досвід, який забезпечує ця райдужна стіна, і те, що з нею може грати більше ніж 1 дитина одночасно».

«Це підійде для дитячого садка або для вчителя, який шукає інтерактивні та навчальні іграшки, які не займають багато місця».

«Він такий барвистий і має багато цікавих для вивчення».

Про NAPPA: Премія National Parenting Product Awards (NAPPA) була заснована журналом L.A. Parent у 1990 р оці, що має відзначати найкращі продукти для сім’ї. NAPPA є найбільш повною і найвибірковішою програмою нагород у своєму виді

Задати питання