ГУРТОВИЙ МАГАЗИН ДИТЯЧИХ ТОВАРІВ
Статті ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ: ЧОМУ СПОЖИВАЧІ ОБИРАЮТЬ VIGA TOYS
До списку статей

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ: ЧОМУ СПОЖИВАЧІ ОБИРАЮТЬ VIGA TOYS

Іграшки з дерева

Маркетингові дослідження підтверджують, що дерев'яні іграшки переживають своє друге народження. Іграшки з дерева вже давно не асоціюються з важким дитинством, а навпаки – стали синонімом усвідомленого батьківства. Тренд на екологічність спонукає батьків і педагогів відмовлятися від пластику та обирати іграшки з натуральних матеріалів. Покупці віддають їм перевагу через безпеку, простоту та стильний зовнішній вигляд.

Які ж головні переваги іграшок з дерева? Їх вирізняє практичність: дерево легке і міцне, діти можуть його гризти, не пошкодивши зуби. Дитина пізнає світ через дотик, смак і нюх, тому батькам важливо створити умови для безпечної гри.

Вихователі в дошкільних навчальних закладах обирають дерев'яні розвиваючі іграшки від Viga Toys, бо вони не токсичні, на відміну від деяких видів пластику, довговічні та міцні. Більшість таких іграшок виконані з декількох великих частин, тому не розлетяться на безліч дрібних деталей при падінні.

Дошкільні вихователі, які працюють за системою Монтессорі, вважають, що створення природного середовища для занять допомагає вільному розвитку дитини, тому вони віддають перевагу дитячим дерев'яним іграшкам.

Психологи стверджують, що іграшки з натуральних матеріалів не перевантажують нервову систему, в результаті чого дитина міцно спить і не вередує.

Переваги дерев'яних іграшок Viga Toys

Міцність і довговічність. Щоб зламати або розбити їх, потрібно докласти чималих зусиль. Ці іграшки здатні витримати гру декількох поколінь дітей.

Гіпоалергенність та відсутність хімічних запахів. Такі іграшки виготовляють з цільної деревини, без застосування клею.

Відсутність сколів і гострих кутів. Усі краї іграшок піддаються ретельній обробці та перевірці перед виходом на ринок. Кожен продукт має окремий сертифікат.

Безпека для зубів і шкіри: деревина – міцний матеріал, тому ймовірність травм дуже мала.

Дерево підходить для розвитку дотикового сприйняття малюка: тверде і важке, на відміну від легкого пластику, до нього приємно торкатися і тримати в руках.

Тренування уяви: прості та зрозумілі іграшки сприяють прояву творчих здібностей дитини.

Допомога в розвитку дрібної моторики, координації рухів і просторового мислення: складання кубиків, нанизування шнурівок і збирання пазлів займають увагу і руки дитини.

Натуральність: іграшки виготовлені з природних матеріалів і вкриті спеціальною безпечною фарбою на водній основі.

Простота й охайність. Дерев'яні іграшки для розвитку подобаються малюкам та мають стильний вигляд на полиці.

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ: ЧОМУ СПОЖИВАЧІ ОБИРАЮТЬ VIGA TOYS

Топ попиту: іграшки для творчості та розвитку

Основні критерії вибору іграшки залишаються незмінними – це безпека і ціна. Які види дерев'яних іграшок для дітей на піку популярності? Це пазли, іграшковий транспорт, настільні ігри, набори для творчості та розвитку. Попит обґрунтований тим, що батьки намагаються утримати дитину від доступу до ґаджетів якомога довше. Дерев'яні іграшки купити можна в AFK-DISTRIBUTION – офіційного дистриб'ютора Viga Toys в Україні.

Пазли

Viga Toys пропонує понад 90 видів дерев'яних пазлів. Вони яскраві та продумані, складаються з великих деталей. У топі продажів пазл «Бджілка», який складається всього з 4 елементів – для найменших. Не відстають за популярністю і пазли для старших дітей: наприклад, Динозавр з 24 деталей. Гарний вибір для групи дітей – набір пазлів із 12 штук: у комплекті є стійка, де зручно зберігати головоломки. Такий комплект часто замовляють дитячі садки.

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ: ЧОМУ СПОЖИВАЧІ ОБИРАЮТЬ VIGA TOYS

Іграшковий транспорт

Viga Toys представляє 10 різних видів іграшкового дерев'яного транспорту. Починаючи від негабаритного «Бульдозера» і закінчуючи веселим «Потягом з тваринами» із серії PolarB з фігурками у вигляді диких звірів. Транспорт, особливо будівельні машинки і поїзди, дуже полюбляють хлопчики. Тому такий вид іграшок – маст-хев будь-якого магазину іграшок.

Настільні ігри

Доміно «Ферма» створено за принципом класичної гри з кольоровим зображенням тварин на плитках замість точок: так діти можуть потренувати логічне мислення, пам'ять та увагу. Компанія Viga Toys також випускає свою версію відомої на весь світ гри дженга в оригінальних пастельних кольорах.

ДЕРЕВ'ЯНІ ІГРАШКИ: ЧОМУ СПОЖИВАЧІ ОБИРАЮТЬ VIGA TOYS

Набори для творчості

Набори для творчості від Viga Toys допомагають дітям створювати власні витвори мистецтва. Наприклад, набір «Власними руками. Торт», в якому є частини-самоклейки малюнка, дошка, пензлик і фарби. Набір для творчості «Робот» складається з окремих частин картинки, коркової дошки, молотка, упаковки безпечних цвяхів і карток із прикладами готових роботів. Із таким комплектом малюк практикує безліч важливих навичок, зокрема креативність, координацію руки-очі, мислення.

Критерії якості та безпеки дерев'яних іграшок Viga Toys

Сучасні батьки починають розвивати дитину з самого народження. Актуальні тренди додають до цього попит на екоіграшки, вироблені з натуральних матеріалів. Приставку «еко» зараз отримує мало не кожен товар на ринку. Однак лише у Viga Toys, компанії з більш ніж 15-річним стажем, є сертифікати, які задовільнять батьків:

EN71 – європейський стандарт, який гарантує безпеку товару, включаючи випробування іграшок на міцність і виключення травм;

ASTM – перелік стандартів США, які використовують понад 60 країн в якості основи для створення нормативної бази;

GB6675 – китайський стандарт безпеки, який гарантує відсутність токсичності, гострих кутів і країв.

І якщо 10 років тому клієнти сліпо довіряли рекламі, то сьогодні покупці хочуть бути впевненими, що фарба, якою вкрита іграшка для дитини, нешкідлива і не токсична.

У виробництві дерев'яних розвиваючих іграшок від Viga Toys використовується сертифікована деревина та фарби. Компанія гарантує:

  • безпеку, підкріплену сертифікатами;
  • натуральність та екологічність матеріалів, які використовують на виробництві;
  • користь: іграшки призначені для всебічного розвитку дитини;
  • радість від гри: позитивні емоції від яскравих і продуманих іграшок, що допомагають дитині правильно пізнавати світ.

Бренду Viga Toys довіряють: його продають у більш ніж 60 країнах світу, він виготовляє продукцію класу люкс, у наявності завжди асортимент із понад 400 товарів.

Де купити дерев'яні іграшки Viga Toys оптом

Компанія AFK-DISTRIBUTION – офіційний дистриб'ютор розвиваючих дерев'яних іграшок Viga Toys в Україні. Купуйте в нас іграшки з дерева оптом, по дропшиппінгу або вроздріб. Після реєстрації на сайті ви отримаєте доступ до закупівельних цін і переваг співпраці з нами, серед яких:

  • іграшки дерев'яні оптом, мінімальне замовлення – 1 товар за гуртовою ціною;
  • дропшиппінг: доставимо товар безпосередньо вашому покупцеві;
  • відправимо вам товар для відеоогляду, після чого ви зможете його повернути і отримати назад гроші;
  • розповімо про 50 найпопулярніших товарів, щоб ви одразу почали продавати;
  • надамо всю маркетингову інформацію, яку ви можете завантажити на свій ресурс: фото і відео, описи і характеристики;
  • повертайте товар, який не продали протягом 365 днів, і ми повернемо вам гроші;
  • відвантажимо товар у день замовлення;
  • замінимо бракований товар із подальшою гарантією;
  • доставимо будь-якою кур'єрською службою: Нова пошта, Делівері, Justin, Укрпошта.

Із нами легко розпочати бізнес мрії або розширити товарний асортимент хітовими продуктами. Ми на зв'язку телефоном, поштою та вайбером, щоб відповісти на будь-які питання і допомогти придбати розвиваючі дерев'яні іграшки гуртом від виробника за найвигіднішими цінами. Для початку співпраці необхідно лише зареєструватися на сайті.

Задати питання